Obložená bagetka
Napsal Marks
Poslední recept, se kterým jsme vás zde na extrakráse seznámily, byl opravdu vydatný a chutný. Tentokrát si společně přípravímě něco lehkého, ale také chutného. Tento recept je vhodný jak na snídani, svačinu, tak večeři.
SUROVINY
– 1 francouzská malá bagetka
– 50 g libové šunky
– 30 g sýra
– 20 g másla
– několik listů salátu
– sůl a pepř
– 1 lžička balsamicového octa
– 1 lžička olivového oleje
POSTUP
* Listy salátu natrhejte na kousky a dejte do místy. Osolte je, pokapejte olejem a balsamicovým octem a zlehka promíchejte.
* Ochucený salát naservírujte na talíř. Přidejte plátky šunky a sýra. Bagetku rozkrojte a lehce pomažte opravdovým máslem, ne žádnými náhražkami. Salát můžete vložit do bagety nebo ji k němu přikusovat.
Přejeme dobrou, lehkou chuť 😉
Recommended Posts
Jaké jsou gastronomické trendy roku 2024?
20 října, 2024
Co je Scallion Latte?
03 července, 2024
8 receptů na vánoční koktejly, se kterými zabodujete
03 prosince, 2023