Svěží pleť s maskami a krémy
Každá žena touží po krásné a svěží pleti. Pokožka je po zimě vysušená, zašedlá a na nás je, abychom ji na jaro pěkně oživily. Jak tedy pomoci pleti, aby vypadala stále mladistvě zářivá? Vyzkoušejte přírodní masky a krémy.
Čtěte více
Chřestová polévka s kuřetem
Zdravou polévku, kterou uvaříte za 35 minut, zvládne jednoduše připravit každá kuchařka.
Čtěte více
Noky z kyselého zelí
Sbíhají se vám sliny na neobvyklou svačinu či přílohu k hlavnímu jídlu? Zkuste noky z kyselého zelí. Předčí vaše smysly.
Čtěte více
Obložená bagetka
Poslední recept, se kterým jsme vás zde na extrakráse seznámily, byl opravdu vydatný a chutný. Tentokrát si společně přípravímě něco lehkého, ale také chutného. Tento recept je vhodný jak na snídani, svačinu, tak večeři.
Čtěte více
Pečený králík
Mezi zdravé maso patří i králičí. Upečte si králíka a nebudete litovat. Toto maso lze kombinovat například s houbami, zeleninou apod. Záleží na chuti strávníků. Králíka upečete za hodinu a půl.
Čtěte více
Masážní techniky
Zaujal vás minulý článek, kde jsme vysvětlovali, jak je masáž těla kojence důležitá a chtěli byste si to sami vyzkoušet? V tomto díle vám popíšeme několik druhů technik. Stačí jen trpělivost a láska. Pokud máte z masáží strach, pak úplně zbytečně, na...
Čtěte více
Nehty potřebují leštit, ruce zase masírovat 3. díl
V předešlých článcích jsme si prakticky probrali péči o ruce a nehty a uvedli i některé typy, jak je ošetřit. V posledním se seznámíme s cviky na ruce a také naučíme se odstraňovat zdrsnělá místa.
Čtěte více
Nehty potřebují leštit, ruce zase masírovat 2. díl
V minulém díle jsme skončili masáží rukou. V tomto článku vám poradíme i praktické typy, jak vytvořit například zábal na ruce či koupel. Ruce si péči opravdu zaslouží. Na druhou stranu – i muži někdy před poprsím a krásným obličejem upřednostňují zdravé...
Čtěte více
Plněné cuketové rolky
Po letní sezóně vám určitě zbyly ze zahrádky vypěstované cukety. Nebaví vás je dělat stále stejně? Zkuste vyrobit plněné cuketové rolky. Hlavní jídlo zvládnete připravit za hodinu a upéct za 20 minut.
Čtěte více