Jak udělat kuře na paprice se smetanou
Kuře na paprice se smetanou patří ke gastronomickým stálicím české kuchyně. Cílem tohoto receptu je měkké kuřecí maso, které se rozplývá na jazýčku, zalité smetanovou omáčkou, která jde lehce cítit po paprice. Výhodou tohoto receptu je, že lze použít buď celé kuře...
Čtěte více
Barevné nudle se zeleninovou omáčkou
Barevné nudle jsou vhodné jako hlavní jídlo. Připravíte ho za 40 minut. Potřeby pro dvě osoby dvě mrkve 100 gramů celeru Jeden malý pórek Jeden stroužek česneku Jedna cibule Jedna malá plechovka loupaných rajčat Jedna polévková lžíce řepkového oleje Dvě lžíce rajského...
Čtěte více
Smažená husí prsíčka
Nedali jste si ve sváteční den pečenou husu? Nevadí. Můžete to napravit touto specialitou. Příprava jídla vám zabere 50 minut.
Čtěte více