Jezte zdravě – pstruh na másle
O rybách se tvrdí, že by měly být nedílnou součástí našeho jídelníčku především pro jejich příznivé účinky na naše zdraví. Je pravda, že ryby patří mezi výborné zdroje kvalitních bílkovin, jsou bohaté na jód, obsahují vitamíny D a B2 a mimo jiné...
Čtěte více
Tajemství zdravého života 6. díl
Dnes se zaměříme na nízkotučná jídla. Do zdravé stravy tuk patří, ale jen v malých dávkách a ve správné formě. Existují dva základní druhy – nasycený a nenasycený tuk. Nasycený tuk je hlavně v živočišných produktech, například v mase, másle, smetaně či...
Čtěte více
Tajemství zdravého života 4. díl
Při dietě se nevyhýbejte ani masu. Důležitá je nejen drůbež, ale také zvěřina a mořské plody. V dnešním článku se dozvíte, proč je maso pro náš organismus tak důležité.
Čtěte více
Pochoutka: Karbanátky z krabích tyčinek
Vaše mlsné jazíčky už mají chuť na něco jiného než domácí svíčkovou či koprovou? Vyzkoušejte tento recept z mořských plodů, který vám jistě zachutná!
Čtěte více
Smlsněte si na redukční dietě
Vyzkoušela jste už hodně diet a jen tak nějaké nevěříte? Největším problémem u vás je trpělivost, chuť a nakonec i málo pevná vůle? V tom případě vyzkoušejte dietu, kterou si nejen můžete naplánovat podle chutí, ale bezpochyby si na ní smlsnete. Přesvědčte...
Čtěte více
Zdravý recept- Japonské filé
Vyznáváte zdravý životní styl a při pomyšlení na“rybí“ oběd se vám sbíhají sliny?! V tom případě vyzkoušejte jedinečný recept na Japonské filé, které vám určitě přijde k chuti.
Čtěte více
Osvěžte se i v létě
Sluníčko pálí, stín lze najít jen večer a vy si přes den občas připadáte vysušená jako moucha. Co s tím? Naše typy vám ukáží, jak se skvěle v horkém počasí ochladit a ještě spolehlivě shodit nějaké to přebytečné kilo. Když jsme unavení,...
Čtěte více